ein Bild ein Bild
Sitemize Hoşgeldiniz, Ziyaretçi! Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şükran Gulcenaz Aydoğan -ÇOK YÖNLÜ BİR ADAM HOCAMIZ
Şükran Gulcenaz Aydoğan
ÇOK YÖNLÜ BİR ADAM HOCAMIZ

Onu bir şiir etkinliğinde tanıdım..Güler yüzlü, sempatik, pozitif elektirk veren bir insandı. Biraz sohbet ettiğinizde sanatla olan yakın bağı ve sevgisiyle karşısındaki insanı sarıveren sıcak bir tavrı olduğunu görürsünüz.. Mustafa Ceylan beyefendi gerçek bir sanat sever ve üstat.

Engin bilgisi, sanat kültürü oldukça geniş çok yönlü bir adam hocamız.

Antalya da kız kardeşime misafir olduğum geçmiş bir tarihte, kendisiyle daha önceden sözleşerek buluşmuş ve bir kaç şair arkadaşı ile birlikte hoş bir sohbetimizde olmuştu.. Esprili bir dille bize bazı anılarını anlatırken gülümseyerek ve keyifle dinlemiş o gün yanından pek memnun ayrılmıştık... "Gülce Edebiyat Akımı" nı ilk kez ondan dinlemiştim. Ve hatta bana hafiften sitemle "adınız Gülcenaz, ama sizin Gülce edebiyatına hiç ilginiz, katkınız yok" diye takılmıştı.. Evet haklıydı hocam ve ben hâla aynı tembellikle Gülce Edebiyat Akımı' na uygun bir şiir yazmış değilim. Üstadım umarım, beni hoş görecektir.

Bazı özel insanlar vardır onlar yaptıkları işe gönül verir. Bu hele bir sanat adamı ise ilgilendiği sanat dalı onun gönül dergahında tükenmeyen bir kaynak gibidir. Ürettiklerinin yanı sıra üretilmişleri de bağrına basar ve sanatın sonsuz deryasına binlerce damlacık katar. Her damlada emeği, sevgisi, çabası vardır. Mustafa Ceylan beyefendi işte o özel insanlardan biridir.

Ellinci sanat yılı adına kendisini kutluyor ve iyi ki varsınız diyorum..

Sizler var oldukça edebiyatın manevi hazzı asla yok olmayacak, sizlerin önderliğinde yeni şairler yazarlar bu sanata gönül ve emek vereceklerdir.

Sevgili Mustafa Ceylan hocam sizi tanımış olmak, benim için ayrı bir onur ve zenginlik..

Saygı Ve Selam ile "Nice Elli Yıllara.."
 25.11.2015 YALOVA

Foruma Git:

Konuyu Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi

Android Haberler | Ansansanat | Borsa Yorumla | Gülce Edebiyat | Türkçe Dersi